Dobra špajza u Booksi

Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG), Zadruga za dobru ekonomiju i Booksa pokreću program suradnje nazvan Dobra špajza u Booksi. Radi se o širenju modela Hrana za dobro kojeg je pokrenula Zadruga za dobru ekonomiju kao kratki lanac opskrbe zdravom i lokalno proizvedenom hranom malih ekoloških proizvođača. Booksa će tako postati jedan od centara solidarne ekonomije u Zagrebu. Pozvani ste da se priključite predstavljanju i prigodnom sajmu gdje ćete se moći upoznati s proizvođačima i idejom koju ove dvije organizacije promoviraju.

Na sajmu ćete se moći opskrbiti sezonskim povrćem i voćem, medenim proizvodima, pravim ekološkim vinom i svježim začinskim i ljekovitim biljem (matičnjak, kamilica, menta, neven...), za osvježavajuće ljetne sokove. Dostave će se redovito odvijati četvrtkom od 16 do 18h prema narudžbama na aplikaciji modela Hrana za dobro.

Više o modelu Hrana za dobro proitajte ovdje, a naručiti možete ovdje na aplikaciji nakon što se registrirate. Vidimo se u Booksi u četvrtak :-)